Fruita natural amb crema cremada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Trossets de: Poma,pera, pinya, quiwi, alvocat, plàtan, taronja, maduixa, etc...
  • Crema de Sant Josep
  • Sucre per cremar-la
  • Una copeta de Cointreau o Grand Marnier

6 racions

Utensilis

Un cremador manual, de gas o elèctric.

Elaboració

Tallar la fruita a làmines fines, i posar-la al fons d'un plat gran pla, i tirar-hi unes gotetes del licor escollit.
Posar per sobre les fruites la crema.
En el moment de servir-ho, fer una capa de sucre per sobre la crema, i cremar-la fent que vagi calenta a taula.

5min

Notes

Tenir en compte de servir aquest postre recent cremat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2194 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: