Cua de bou estofada a l’antiga

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel buquet d’herbes:

Per a la guarnició:

4 racions

Elaboració

Salem els trossos de cua de bou, la daurem en oli d’oliva i la reservem en una cassola de fang. En una paella, aprofitant l’oli que hem fet servir per fregir la cua de bou, fem un sofregit amb ceba trinxada i el tomàquet. Un cop a punt, hi afegim les dues cullerades de farina diluïdes en el vi negre. Ho remenem tot enèrgicament i a poc a poc hi incorporem el brou de carn, que haurem escalfat abans. Passem tota aquesta salsa pel colador xinès i la repartim sobre els trossos de la cua de bou fins que quedin ben coberts. Després hi afegim el buquet d’herbes i ho deixem coure unes 3 hores com a mínim, fins que sigui ben cuit. Mitja hora abans d’acabar la cocció, hi afegiu les pastanagues trossejades, el gra d’all i les patates tallades a daus.

3h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se