Tàrtar de verdures

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Tàrtar:

Guarnició:

4 racions

Elaboració

Tàrtar:

Neteja i talla a daus d'aproximadament 0,5 cm, els pebrots i l'albergínia.
Escalfa l'oli en una paella i fregeix les verdures picades, fins que estiguin daurades.
Agrega la ceba picada i continua fregint.
Afegeix també la pasta de tomàquet i cuina.
Retira les verdures en un bol i deixa refredar.
Pica les olives en trossos grans i juntament amb les tàperes, la mostassa, l'extracta de pera i la salsa de tomàquet, afegeix a les verdures refredades.
Assaona amb sal i pebre al gust.

Guarnició:

Talla les cebes tendres i les olives en anelles.
Pica les tàperes i el bitxo i barrejar amb l'oli.
Disposa el tàrtar de verdures, amb l'ajuda d'un cercla apropiat al plat.
Posa al voltant del tàrtar la salsa d'oli i adorna el plat amb herbes silvestres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se