Gaspatxo de síndria

Ingredients

  • 400g de síndria sense pell
  • 1 ceba tendra petita
  • 1 porro petit
  • Un trosset de pebrot vermell
  • 200g de tomàquet madur pelat
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Vinagre de poma o suc de llimona (al gust)
  • Aigua mineral

4 racions

Elaboració

Com qualsevol altre gaspatxo, triturem amb una batedora o robot tots els ingredients i els passem a continuació per un colador xinès per aconsseguir una textura més fina.
Ho possem a la nevera i el servim molt fred.
En aquest gaspatxo no l'hi hem possat pa, perquè aixì aconseguim més una beguda refrescant, que una sopa freda com és el gaspatxo tradicional.
També hi podem afegir una mica de poma.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6106 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Una recepta i una fotografia molt refrescants.
Una salutació,

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: