Escamarlans, Gambes i Cloïsses amb salsa d’ametlles
Categoria: Peixos i mariscos
(salsa)
Dificultat: Mitjana
Valoració:
La xarxa social de cuina en català |
Receptes de cuina de En Cendrowsky
Escamarlans, Gambes i Cloïsses amb salsa d’ametllesCategoria: Peixos i mariscos
(salsa) Amanida fresca de pastanagaCategoria: Amanides i plats freds
(amanida) Frit de polp amb patates esqueixades i allioli negatCategoria: Peixos i mariscos
(salsa) Fideus a la cassola amb fruits del marCategoria: Arrossos i pastes
(pasta) Noodles amb Sèpia i Gambes a l'aroma de SishuanCategoria: Arrossos i pastes
(pasta) Galtes de porc estofades amb patates al fornCategoria: Carns
(estofat) Crema de pèsols amb menta fresca i cruixent de cansaladaCategoria: Sopes i cremes
(crema)
|