Llenties amb salsitxes a l'estil mediterrani

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela la ceba, l'all, i les pastanagues, talla tot en cubs petits. Escalfa l'oli en una cassola, ofega a foc lent, la ceba, l'all i les pastanagues amb la farigola, les fulles de llorer i la canyella durant 5 minuts.
Afegeix el pebre de cayenne.
Talla els tomàquets una mica petits, i agrega junt amb el suc,
a la cassola, segueix la cocció a foc lent durant 20 minuts.
Renta i escorre les llenties.
Rentar l'api, un cop net talla a daus petits, i barreja junt amb les llenties i amb el marc del tomàquet.
Aboca el brou, i bull a foc lent i tapat durant 20 minuts.
Agrega les salsitxes i cuina per altres 15 a 20 minuts, o fins que les llenties estiguin tendres.
Treu les salsitxes i talla a rodanxes, i barreja amb les llenties de nou.
Condimenta amb sal, pebre i vinagre i serveix adornat amb farigola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se