Melmelada de figa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

L'elaboració de la recepta és de les més senzilles.
Un cop collides les figues ja podem fer la melmelada, si no ens va bé, no i a cap inconvenient en guardar-les un o dos dies a la nevera.
El primer que farem es netejar-les davall de l'aixeta per què no i queda cap resta que no sigui del fruit, l'únic que no aprofitarem es el mànec que el tallarem.
Després tallarem les figues per la meitat i les anirem ficant al recipient on les cuinarem, un cop totes netes i tallades i afegirem el sucre, l'aigua i la llimona.
Seguidament ho començarem a coure ,anirem remenant per a barrejar els ingredients i anar desfent el fruit, quan ens bulli ho deixarem una mitja hora, anant remenant.
Un cop passat aquest temps ho treure'm del foc i ho triturarem, i ja podem ficar en pots, no fa falta espera que es refredi i ja podem fer el ball maria per a què es guardí molt de temps.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se