Melmelada de figa

Ingredients

  • 1kg de figues
  • 200gr de sucre
  • 100ml aigua
  • Tres cullerades de suc de llimona (o dues cullerades soperes de concentrat)

Elaboració

L'elaboració de la recepta és de les més senzilles.
Un cop collides les figues ja podem fer la melmelada, si no ens va bé, no i a cap inconvenient en guardar-les un o dos dies a la nevera.
El primer que farem es netejar-les davall de l'aixeta per què no i queda cap resta que no sigui del fruit, l'únic que no aprofitarem es el mànec que el tallarem.
Després tallarem les figues per la meitat i les anirem ficant al recipient on les cuinarem, un cop totes netes i tallades i afegirem el sucre, l'aigua i la llimona.
Seguidament ho començarem a coure ,anirem remenant per a barrejar els ingredients i anar desfent el fruit, quan ens bulli ho deixarem una mitja hora, anant remenant.
Un cop passat aquest temps ho treure'm del foc i ho triturarem, i ja podem ficar en pots, no fa falta espera que es refredi i ja podem fer el ball maria per a què es guardí molt de temps.

1h


Recepta de cuina de Melmelada de figa

Quin goig que fan

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6699 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Pau Gili López diu:
Quina bona pinta...

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: