Crema de cafè al Madeira

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja el cafè amb el sucre i el vi de Madeira, i refreda.
Distribueix les galetes aixafades en 4 tasses o gots, i aboca per sobre el cafè.
Remena el mascarpone, i barreja amb el sucre de vainilla, la ratlladura de taronja i la crema doble muntada.
Estén la barreja sobre les galetes xopes i reserva almenys 4 hores a la nevera.
Abans de servir, escampa uns pistatxos a trossos, pel damunt.
Serveixi amb una copa de Madeira.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se