Peus de porc

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Es couen bé els peus durant una hora u hora i mitja amb aigua i la sal (45 minuts en olla a pressió).
Fem un sofregit de ceba, els alls, pastanagues i els tomàquets, quan esta cuit si posen les ametlles, el julivert, el bitxo, la farina es remene uns moments i si tira el vi, es redueix i es passa per el turmix, per fer la salsa.
Escorrem els peus i guardem una mica de brou.
Ho posem tot a una cassola de fang i deixem que faci xup-xup durant mitja hora.
Si ho volem com a plat únic hi afegirem patates i uns quants pèsols.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se