Estofat de carn de porc del coll

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la carn en cubs d'aproximadament 3 x 3 cm.
Calenta l'oli en una paella i fregeix les porcions de carn amb foc ben fort fins que prenguin una mica de color daurat.
Treu la carn rossejada i reserva a la calor.
En la mateixa paella salteja la cansalada tallada a daus, afegeix les cebes tallades a tires, els tomàquets i els pebrots, cuina breument i agrega la carn, assaona amb el pebre i l'orenga.
Afegeix l'extracte de tomàquet i cuina breument.
Aboca el brou calent i cuina a foc lent durant una hora, o fins que la carn estigui tendre, remenant de tant en tant.
Assaona amb sal i pebre, si és necessari.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se