Canelons de calamar i carn de porc

Categoria:
Recepta per
Típica de: cataluya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

11 racions

Elaboració

En primer lloc, sofregiu la carn i el calamar en una cassola amb oli.
A continuació.afegiu-hi les ceves i el llorer.
Quuan la ceba sigui ben daurada, abuqueu-hi conyac.
Després, passeu-ho tot per la picadora i quan estigui tot triturat,poseu-hi els ous batuts i una mica de xarès sec.
Bulliu la pasta dels canelons amb força aigua i sal, duran 10 o 15 minuts.
Un cop cuits,escurreu-los amb aigua freda i seguidament farciu-los.
Finalment, els col-loqueu un al costat de l´altre en un recipien per anar al forn, cobriu-los amb beixamel i gratineu-los.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se