Canelons amb carxofes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pasta:

Beixamel:

4 racions

Elaboració

Pasta:

Pasta la farina amb els ous, una mica de sal i una culleradeta d'oli per obtindre una massa ferma i elàstica.
Deixa reposar durant 15 minuts tapada amb plàstic de cuina.
Estén sobre superfície de treball i talla en quadrats de 18 per 12 cm.
Beixamel:
Barreja la farina a la mantega escumant.
Després de 1 minut afegeix la llet freda i deixa bullir durant 10 minuts, tot remenant.
Assaona amb sal, pebre i nou moscada
Cuina, al vapor, el pit de pollastre, i després pica a trossos gruixuts.
Talla en meitats les carxofes i salteja amb el julivert, l’all, l’oli d'oliva, 1 dl de vi, sal i pebre.
Un cop cuites, reserva 4 meitats a un costat i pica les restants.
Posa a la trituradora el pit de pollastre, les carxofes picades, l’ou i una mica de sal i tritura fins a obtenir una massa no gaire fina.
Estén la barreja en els quadrats de pasta i embolica els canelons.
Col·loca el canelons en una safata pel forn, grassada amb mantega, agrega la salsa beixamel i les meitats de carxofes reservades, flocs de mantega i cou al forn a 200 graus, fins que estiguin daurats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se