Torrades amb xampinyons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

4 racions

Elaboració

Salsa:

Escalfa la mantega en una paella.
Salteja els cuadrets de pernil, fins que estiguin daurats, i reserva. Fregeix els bolets a la mateixa paella, agrega el suc de llimona, la crema de llet i el brou, i deixa bulli, a foc lent durant uns 10 minuts sense tapar o fins que la salsa estigui espessa.
Afegeix els cuadrets de pernil cuit que teníem reservats, a la salsa.
Col·loca les llesques de pa en una safata folrada amb paper d'enfornar i torra aproximadament durant uns 6 minuts, al mig del forn, preescalfat a 200 graus.
Col·loca les llesques de pa en un plat, i reparteix la salsa de xampinyons per sobre, i adorna amb julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se