Sard reial al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

El sard reial l'hem comprat net d'escates i vísceres.
En primer lloc, peescalfem el forn a 180 graus.
Seguidament, posem en una paella tipus de fer paella: oli d'oliva, la ceba a sobre tallada a rodanxes, les patates a rodanxes (un cop tallades les hem tingut uns 15 minuts en aigua), els tomàquets tallats a grills, sal i pebre.
Fiquem la paella, sense el sard, al forn uns 30 minuts.
A continuació, salpebrem el sard i el posem al forn sobre les patates, ceba i tomàquets.
Deixem coure entre 45 minuts i 50 minuts (més o menys), doncs el sard fa 1,8 Kg.
De tant en tant obrim el forn per veure l'estat de cocció, no ens pot quedar massa fet ni cru.
Quan falten uns 10 minuts, hi posem els escamarlans, les navalles i les gambes.
Per emplatar, netegem d'espines el sard i anem fent filets per tres persones, en un plat.
Al costat hi posem, les patates, ceba i tomàquet amb un escamarlà, una gamba i una navalla per persona.
Ja es pot servir el plat.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se