Pollastre de pagès amb albergínia i salsa de fredolics

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa de fredolics:

6 racions

Elaboració

De la salsa de fredolics:

Netegem bé els fredolics amb el mínim d’aigua posible.
En una paella, amb una mica de mantega, sofregim la ceba ben picada a foc lent. Escorrem els fredolics i els saltegem amb la ceba. Deixem que deixin anar tota l’aigua, uns 10 minuts. Hi afegim la crema de llet, ho remenem i ho deixem coure uns 5 min. Finalment molem una mica de pebre negre per sobre i ho rectifiquem de sal. Ho pasem tot per la batedora eléctrica i pel colador xinès perquè la salsa quedi ben fina. La podem fer mentre es cou el pollastre.

Del pollastre:

Unes hores abans de cuinar el plat, renteu el pollastre que ens han tallat a trossos. El deixem que s’ecsorri amb sal, pebre i el suc d'una llimona.
Enrossim el pollastre amb oli d'oliva a foc lent. Poseu el pollastre en una cassola, amb una ceba grossa tallada pel mig, el llorer, mig canó de canyella, l'all, el brou de carn i el cava. Deixeu que faci xup-xup durant uns 90 minuts. Uns minuts abans de treure-ho del foc, hi afegim la salsa de bolets i l’albergínia escalivada . Ho deixem coure uns 5 minuts més, tot junt.

Per emplatar:

En una paella saltem unes tires de cansalada viada per acompanyar el plat.
En una pissarra, hi posem 4 o 5 trossos de pollastre i per sobre una mica d’albergínia escalibada, la cansalada viada , una mica de julivert i ho regem amb la salsa de fredolics.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se