Salmó al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Netegem el peix sota l’aixeta amb una mica d’aigua. L’escorrem bé i el reservem.
En una paella fregim la ceba picada molt petita. Quan estigui daurada, uns 10 minuts, més o menys, hi posem les rodanxes de salmó, salpebrats. Les deixem coure fins que estiguin fetes per tots dos costats (3 minuts per costat). Retirem el salmó de la paella i els reservem.
En una cassola de ferro forjat amb tapa de vidre, hi posem, un rajolí d’oli i les gambes i escamarlans, ho saltem 1 minut màxim. Hi tirem el cava i deixem que bulli una mica (2 minuts). Hi afegim la nata, la ceba i el salmó.
Deixem bullir fins que espesseixi, uns 5 minuts . Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se