Dal (guisat de llenties)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica finament l'all, el gingebre i la ceba.
Posa i tritura l'all i el gingebre amb les espècies en un morter fins a obtenir una pasta fina.
Escalfa la mantega i torre les espècies.
Agrega la ceba i cuina breument.
Afegeix les llenties, barreja bé i aboca el brou.
Tapa i deixa que bulli a foc lent durant uns 20 minuts fins que el guisat quedi una mica cremós.
Assaona el guisat amb sal i pebre.
Pica el coriandre i espolsa pel damunt de les llenties.
Aquest plat se serveix amb pa pla, arròs basmati o verdura al curri.

Notes

El Dal (conegut també com a Dhal o Daal) és un terme sànscrit molt comú en el sud d'Àsia per denominar als llegums a les quals se'ls ha eliminat la pell. La denominació correspon a aquest tipus de llegums i pot correspondre també als plats amb els quals es preparen (aquests llegums formen part del principal ingredient). Es considera un ingredient fonamental de la cuina de l'Índia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se