Canelons d'estiu

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i l'all.
Neteja i pica a trossos la mongeta i les bledes.
Talla a meitats els tomàquets.
Escalfar l'oli en una paella gran.
Sofregeixi la ceba, l'all i les verdures durant uns 5 minuts.
Desglaça amb aigua.
Deixa que bulli breument a foc lent.
Aboca la meitat de la salsa de tomàquet.
Assaona amb sal i pebre.
Retira la paella del foc i deixa refredar les hortalisses.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Desenrotlla la pasta i tallat a quarts.
Posa en cada quart de massa 2 cullerades de verdures, i don forma als canalons.
Col·loca els canelons en una safata de forn.
Afegeix la resta de verdures i la salsa de tomàquet.
Distribueix pessics de formatge Taleggio sobre els canelons.
Posa la safata al centre del forn i cou durant uns 45 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se