Cuixa de xai desossada al forn amb el seu suc

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola que pugui anar al forn, hi posem oli al fons, la cuixa de xai a talls al mig i al voltant la ceba tallada en juliana, els dents d’all sense pelar, les herbes aromàtiques (romaní, farigola,…) i un gotet d’aigua.
Posem la cassola al forn, ja calent a 180º, dalt i baix o amb aire calent, durant 60 minuts.
Anem girant la cuixa cada 30 minuts. Cal també remenar la ceba per evitar que es cremi. Si cal, hi afegim una mica d’aigua.
Un cop la cuixa cuita, la traiem de la cassola i, pelem els alls.
Passem per la batedora o minipimer tota la salsa de la ceba, els alls i el suc de la propia carn de xai.
Posem la salsa a la cassola.
Posem la cassola al foc (no al forn), i hi afegim el brou, el vi negre i quan arrenqui a bullir, la Maizena dissolta en una mica d’aigua freda. Deixem que cogui 5 minuts.
Ja es pot servir el plat, posem 2 o 3 talls de cuixa per persona, amb patata al caliu tallada a rodanxes i la salsa per sobre.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se