Fideus a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem a daus la cuixa de pollastre sense pell. Tallem la costella de porc a trossets.
En una cassola, hi posem una mica d’oli. Quan està calent, hi posem els daus de pollastre.
Els deixem fregir uns 5 minuts. Sense treure el pollastre, hi incorporem la costella.
Deixem coure, uns 5 minuts més. Quan el pollastre està daurat i la costella rossa, hi afegim la ceba i el pebrot verd tallat petit.
Quan la ceba i el pebrot es comencen a enrossir, hi posem els daus de pernil i xoriço amb els tomàquets pelats i ratllats.
Un cop tot està ben sofregit, hi tirem el brou.
Deixem coure a foc lent uns 20 minuts.
A continuació, hi incorporen els fideus i la sal.
Deixem coure tot junt 20 minuts.
Ja es pot servir el plat.

1h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se