Estofat de vedella amb pastanagues i cols de Brussel•les

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fiquem els cuadrets de carn en un escorredor, perquè la carn deixi anar la sang que pugui tenir.
En el mateix escorredor, empolvorem farina per sobre la carn, i també sal i pebre.
Agafem una cassola. Hi tirem un bon rajolí d'oli, quan aquest està ben calent, hi posem els quadradets de carn.
No hem d'esperar a que es fregeixin del tot, sinó només que agafin color per tots costats.
Un cop han agafat color, sense treure la carn de la cassola.
Hi afegim 3 grans d'all, una ceba ben picada, les pastanagues tallades a rodanxes i un tomàquet que ratllat abans, remenem tot una mica.
Tot seguit, hi fiquem el vi ranci, i deixem que redueixi.
Tirem el caldo a la cassola, fins que els talls de vedella quedin ben coberts.
També, hi afegim una mica de canyella, una mica de nou moscada, i una fulla de llaurer, remenem bé i deixem la cassola ben tapada.
Deixem coure uns 60 minuts, a foc lent (anem remenant de tant en tant perquè no s'enganxi el tall a la cassola).
Mentre, netegem sota l’aixeta les cols de Brussel.les.
Quan han passat 40 o 45 minuts dels 60, hi posem les cols i deixem coure tot junt els 15 o 20 minuts que queden.
Comprovem que la carn estigui tova, sinó, la deixem coure un ratet més.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se