Fideus en champinyons i pernil

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Jo he utilitzat la Fussion Cook.
El temps esta calcular per fer-lo en la Fussion

Elaboració

Posar en una cassola el oli i sofreixir els champinyos i el pernil.
Dixar dorar una miqueta.
Afexir la tomata i donarli unes voltetes, possar els fideus i deixarlos sofrexir, afixir les herbes provensals, i possar el aigua o el caldo ( jo he utilitzat caldo, si li poseu aigua també li podeu posar una pastilleta per donar-li algo mes de sabor).
Dixem coure els fideus, han de quedar sequets.
Si feu anar la FussionCook el temps de coure la pasta que a mi casi no en falla mai, es posar la mitat del temps que indica el paquet i abans de que se acabe el ultim minut apagar l'olla i despresurar a má i rapidet.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se