Tallarines estil thai
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Tailàndia
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 350 g de Tallarines
- 250 g de Filets fins de vedella
- 100 ml de Salsa de soja
- 1 Cullerada de sucre bru
- 1 Pebrot vermell petit
- Mitja ceba
- 3 Alls
- Una culleradeta de gingebre
- Un toc de canyella
- 1 Penca d'api
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
Posem les tallarines a bullir segons les instruccions de l'envàs. Han de quedar al dente.
Tallem a tires fines el pebrot, pastanaga, l'api i la ceba. Pelem i triturem els alls en un morter.
En una cassola o wok, hi posem un fons d'oli i hi saltegem la pastanaga i la ceba.
Quan comencin a agafar color hi posem la carn tallada a tires fines i ho saltegem un minut.
Afegim l'all i després d'uns segons i ho removem.
Salpebrem el conjunt i hi posem les espècies, canyella i gingebre, i la resta de amaniments: la salsa de soja i el sucre.
Removem tot bé.
Escorrem la pasta i sense aclarir-la l'incorporem a la cassola barrejant amb el saltat de verdures i carn.
30min
Etiquetes:
Pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2059 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies