Coca de figues i foie

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preparaem la coca tallant rectangles de pasta de full (un rectangle per persona).
L'estirem una mica, i la punxem amb una forquilla.
Mentre, preescalfem el forn a 200 ºC. Batem un ou i el fem servir per pintar la pasta de full.
Introduïm els rectangles de pasta de full al forn uns 10 minuts, a 200 ºC, fins que quedin torradets.
Tallem les figues a rodanxes (làmines).
Traiem les coques del forn, i hi col.loquem les làmines de figa a sobre.
Col.loquem el foie. Una mica a sobre càda làmina de figa.
Podem posar-n'hi més si ens agrada el foie en abundància.
Ja es pot servir el plat.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se