Mussola al cava amb cloïsses i pèsols
Ingredients
- 9 o 10 Talls de mussola fresca
- 12 Cloïsses (sense sorra)
- 1/2 Pot de pèsols extrafins
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre blanc
- 2 Copetes de cava Brut Nature
- 150 ml de nata líquida per cuinar
Elaboració
En una paella gran antiadherent, hi posem una mica d'oli. Salpebrem els talls de mussola. Posem una mica d’oli a la paella.
Quan l'oli està calent, hi posem els talls de mussola sense treure la ceba.
Deixem coure uns 4 minuts màxim per costat.
Tirem a la paella amb els talls de mussola, dues copetes de cava. Deixem que s'evapori l'alcohol.
Uns 8 minuts. El foc mitjà. Ara, hi posem la nata líquida i deixem coure fins que la salsa comenci a espessir.
Hi posem els pèsols i les cloïsses i deixem coure fins que s'obrin les cloïsses.
Ja es pot servir el plat.
Uns tres talls de mussola, uns quants pèsols i unes quatre cloïsses per persona i per sobre la salsa al cava.
Comparteix aquesta recepta: