Mussola al cava amb cloïsses i pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

En una paella gran antiadherent, hi posem una mica d'oli. Salpebrem els talls de mussola. Posem una mica d’oli a la paella.
Quan l'oli està calent, hi posem els talls de mussola sense treure la ceba.
Deixem coure uns 4 minuts màxim per costat.
Tirem a la paella amb els talls de mussola, dues copetes de cava. Deixem que s'evapori l'alcohol.
Uns 8 minuts. El foc mitjà. Ara, hi posem la nata líquida i deixem coure fins que la salsa comenci a espessir.
Hi posem els pèsols i les cloïsses i deixem coure fins que s'obrin les cloïsses.
Ja es pot servir el plat.
Uns tres talls de mussola, uns quants pèsols i unes quatre cloïsses per persona i per sobre la salsa al cava.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se