Rèmol al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

El rèmol l'he comprat net d'escates i vísceres però amb el cap.
Peescalfem el forn a 180 graus.
Posem en una paella tipus de fer paella: oli d'oliva, la ceba a sobre tallada a rodanxes, les patates a rodanxes, els tomàquets tallats a grills, sal i pebre.
Posem la paella, sense el rémol, al forn uns 15 minuts.
A continuació, salpebrem el rèmol i el posem al forn sobre les patates, ceba i tomàquets.
Hi tirem una mica d’oli per sobre.
Deixem coure 20 minuts (més o menys).
De tant en tant obrim el forn per veure l'estat de cocció, no ens pot quedar massa fet ni cru.
Quan falten uns 5 minuts, hi posem els escamarlans i les gambes.
Per emplatar, netegem d'espines el rémol i anem fent filets, en dos plats.
Al costat hi posem, les patates, ceba i tomàquet amb els dos escamarlans i una gamba per persona.
Ja es pot servir el plat.

45min

Notes

Rèmol.
El rèmol o rom (Scophthalmus rhombus) és un peix de la família dels escoftàlmids i de l'ordre dels pleuronectiformes. ÉS SEMBLANT AL TURBOT DE FORMA, PERÒ LA CARN ÉS MOLT FINA DE GUST I NO TÉ LA GELATINA DEL TURBOT.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se