Musclos a la francesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Netegem els musclos amb aigua fred. Amb un ganivet, els rasquem bé i treiem aquella mena de fils que surten de la closca.
En una olla gran, hi posem els musclos nets. Hi afegim les branques de julivert, els alls sencers, la llimona, les cebes tendres, el vi blanc i el curry. Tapem l’olla, i ho fem bullir. Amb 2 o 3 minuts, és suficient. Hem d’anar sacsejant la cassola de tant en tant (mai remenar-los amb una cullera de fusta o un altre utensili. Tampoc, hi hem de posar aigua.
Passats 2 minuts, obrim la tapa de l’olla i mirem si els musclos s’han obert. Si no estan tots oberts els deixem coure , 30 segons més. Tirem els que estiguin tancats (el musclo en mal estat és señal de perill).
Retirem els trossos de llimona i les branques de julivert. Hi afegim la nata, sacsegem l’olla uns 15 segons i ja els podem servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se