Musclos a la francesa

Ingredients

  • 2 Kg de musclos grossos i plens
  • 2 Cebes tendres picades petites
  • 4 Dents d'all sense pelar
  • 500 ml de vi blanc
  • 2 Culleradetes de curry de Madràs en pols
  • 150 ml de nata líquida
  • 1 Llimona tallada a trossos
  • Unes branques de julivert

8 racions

Elaboració

Netegem els musclos amb aigua fred. Amb un ganivet, els rasquem bé i treiem aquella mena de fils que surten de la closca.
En una olla gran, hi posem els musclos nets. Hi afegim les branques de julivert, els alls sencers, la llimona, les cebes tendres, el vi blanc i el curry. Tapem l’olla, i ho fem bullir. Amb 2 o 3 minuts, és suficient. Hem d’anar sacsejant la cassola de tant en tant (mai remenar-los amb una cullera de fusta o un altre utensili. Tampoc, hi hem de posar aigua.
Passats 2 minuts, obrim la tapa de l’olla i mirem si els musclos s’han obert. Si no estan tots oberts els deixem coure , 30 segons més. Tirem els que estiguin tancats (el musclo en mal estat és señal de perill).
Retirem els trossos de llimona i les branques de julivert. Hi afegim la nata, sacsegem l’olla uns 15 segons i ja els podem servir.

20min


Recepta de cuina de Musclos a la francesa

Els musclos amb tots els ingredients.

Recepta de cuina de Musclos a la francesa

Els musclos acabats de fer.

Recepta de cuina de Musclos a la francesa

Els musclos en el plat per degustar-los.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2876 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: