Ostres amb salsa Ponzu i ous de salmó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Utensilis

Obridor d'ostres.

Elaboració

De la salsa Ponzu:

Posem en un cassó el mirin i el portem a ebullició. Deixem coure uns minuts o fins que gairebé s'hagi reduït a la meitat.
El retirem del foc.
Aboquem el mirin en un bol, hi afegim el suc dels tres cítrics), i finalment, hi incorporem la salsa de soja.
Barregem bé i hi afegim el katsuobushi. Movem amb ajuda d'una cullera i cobrim el bol amb film transparent.
Deixem reposar a la nevera unes 8 hores.
Després colem la salsa ponzu amb un colador molt fi.
El passem a una ampolla amb tap i el reservem a la nevera fins al moment del seu ús.

Per acabar el plat:

Obrim les ostres, hi posem uns quants ous de salmó i per sobre la sala Ponzu.
Posem les ostres en una safata sobre gel picat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se