Ostres amb salsa Ponzu i ous de salmó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 16 Ostres fresquíssimes
  • 1 Pot d’ous de salmó de qualitat
  • Gel picat
  • Per la salsa Ponzu.
  • 100 g de mirin
  • 50 g de suc de taronja
  • 40 g de suc de llimona
  • 40 g de suc de llima
  • 130 g de salsa de soja
  • 2 Cullerades soperes de Katsuobushi

2 racions

Utensilis

Obridor d'ostres.

Elaboració

De la salsa Ponzu:

Posem en un cassó el mirin i el portem a ebullició. Deixem coure uns minuts o fins que gairebé s'hagi reduït a la meitat.
El retirem del foc.
Aboquem el mirin en un bol, hi afegim el suc dels tres cítrics), i finalment, hi incorporem la salsa de soja.
Barregem bé i hi afegim el katsuobushi. Movem amb ajuda d'una cullera i cobrim el bol amb film transparent.
Deixem reposar a la nevera unes 8 hores.
Després colem la salsa ponzu amb un colador molt fi.
El passem a una ampolla amb tap i el reservem a la nevera fins al moment del seu ús.

Per acabar el plat:

Obrim les ostres, hi posem uns quants ous de salmó i per sobre la sala Ponzu.
Posem les ostres en una safata sobre gel picat.

30min


Recepta de cuina de Ostres amb salsa Ponzu i ous de salmó
Ostra amb salsa Ponzu i ous de salmó
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: