Pollastre de pagès a la cassola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la picada:

14 racions

Elaboració

Salpebrem el pollastre, trinxem la ceba i ratllem el tomàquet. Posem al foc una cassola de ferro colat amb oli (també pot ser de fang), i quan està calent.
Hi posem el pollastre a rostir, quan el veiem ben ros, són uns 30 minuts. Quan l’enrossim, li anem donant voltes continuament, el foc mitjà. El retirem i reservem.
Posem la ceba ben trinxada, baixem el foc i deixem sofregir uns 30 minuts.
Una vegada ben daurada, hi afegim el tomàquet trinxat i deixem fer uns 20 minuts més.

Mentre preparem la picada:

En una paella amb oli daurem les dues llesques de pa i els alls. En la picadora posem les avellanes, les ametlles, el pa fregit, els alls fregits, el julivert, els pinyons i la xocolata. Ho piquem i reservem.
Ara mirem si el sofregit de ceba i tomàquet està fet (ha de quedar com una melmelada).
Quan està fet afegim el pollastre que tenim reservat, li donem unes voltes i hi tirem el brandi.
Deixem evaporar i hi afegim el brou , la picada i les 2 cabeces d’alls senceres.
Deixem a foc baix unes 4 hores més o menys.
Aquest és un plat que és més bo menjar-lo de un dia per altre.

5h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se