Arròs a la llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina l'arròs, en aigua i sal de 10 a 12 minuts, o fins que estigui al dente.
Escorre, deixa gotejar bé i reserva.
Bat la meitat de la crema fins que estigui ben esponjosa.
Ratlla la pell de llimona ben fina, esprem i reserva el suc.
Barreja en una cassola, els ous ben batuts, la crema batuda, el brou, el formatge parmesà, la ratlladura i el suc de la llimona.
Agrega l'arròs reservat.
Escalfa suaument, remenant constantment, fins que el líquid comenci a espessir lleugerament.
Retira la paella del foc.
Separa les fulles d'alfàbrega de les tiges.
Barreja l'arròs amb la resta de la crema i adorna amb les fulles d'alfàbrega.
Assaona amb sal i pebre i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se