Crostini amb formatge i porro

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cobertura:

4 racions

Elaboració

Unta les llesques de pa amb mantega i col·loca sobre la safata coberta amb paper d'enfornar.
Per la cobertura, barreja bé el porro, el formatge i la ratlladura de llimona.
Reserva una mica de formatge per escampar sobre les llesques de pa, un cop farcides.
Estén, la barreja, sobre les llesques de pa, i escampa-hi el formatge reservat.
Col·loca al mig del forn preescalfat a 220 graus i cuina durant uns 10 a 15 minuts.
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se