Pasta i cigrons amb gambes i oli de romaní

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el porro a rodanxes molt fines, a continuació, salta en una paella amb unes cullerades d'oli i una fulla de llorer per 2 a 3 minuts.
Afegeix els cigrons cuits, aboca 8 cullerots de brou de verdura calent i coure a foc lent durant 20 minuts.
Al final de la cocció afegeix la sal.
Afegeix la pasta (pots posar el format que prefereixis de les de tipus curt) i cuina durant el temps necessari, perquè estigui al dente.
Mentrestant pela les cues de les gambes i afegeix-les a la pasta uns minuts abans que arribi el final de la cocció.
Calenta, i deixa en infusió 5 o 6 cullerades d'oli d'oliva amb unes branquetes de romaní.
Posa la pasta amb gambetes en els plats i ruixa amb l'oli fusionat amb el romaní.
Decorar pel damunt del plat, amb branquetes de romaní.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se