Pits de pollastre farcits

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja la meitat del formatge fresc, amb el pernil, els créixens i el tomàquet.
Reserva l'altra meitat del formatge cremós.
Omple amb la barreja els pits de pollastre i tanca l'obertura amb escuradents.
Preescalfa el forn a 60 graus, escalfa els plats i la safata de servir.
Escalfa la mantega en una paella antiadherent, redueix el foc i fregeix els pits de pollastre durant uns 4 minuts per cada costat.
Retira i mantén a la calor en la safata preescalfada.
Elimina la grassa de la paella amb paper absorbent de cuina, afegeix l'altra meitat de formatge cremós reservat, la crema de llet i l'aigua, escalfa lleugerament la barreja, i serveix en els plats escalfats, junt amb els pits de pollastre, adornats amb uns créixens pel damunt.
Aquest plat es pot combinar amb arròs i una amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se