Arròs amb carabassa, xampinyons i salsa de nabius

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa l'arròs basmati amb 200 ml d'aigua amb sal en una olla i cobreix, cuina d'acord a les instruccions del paquet, uns 10 minuts, a foc molt suau.
Mentrestant renta la carabassa, asseca, treu les llavors amb una cullera i talla a daus.
Neteja els xampinyons, talla els extrems i talla els bolets a quarts.
Pela i pica els alls.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent, sofregeix l'all breument. Afegeix la carabassa i ofega durant uns 5 minuts.
Agrega els xampinyons i cuina per altres 5 minuts. Assaona amb sal i pebre, aboca el vinagre i el brou i deixa bullir durant uns 4 a 5 minuts.
Mentrestant, posa els nabius i la crema agra en un recipient petit, i assaona amb sal i pebre.
Afegeix les verdures a l'arròs cuit.
Pica les nous amb un ganivet gran, i barreja amb l'arròs i les verdures.
Esbandeix amb aigua freda 4 petits motlles o tasses, omple amb l'arròs i les verdures i prem en el motlle.
Aboca sobre els plats i serveix amb la salsa de nabius.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se