Cigrons amb bacallà i espinacs
Plat gustós de bacallà típic de Quaresma i de tot l'hivern.
Categoria:
Tipus de plat: Guisat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 K. de cigrons cuits
- 1/2K. de bacallà
- 1 K. d'espinacs
- 6 ous bullits
Sofregit:
- Ceba, tomàquet, all i julivert
Elaboració
En una cassola, posem cullerades soperes d'oli.
Fem el sofregit amb la ceba, all, tomàquet i julivert. Fet el sofregit afegim el bacallà esmicolat o esqueixat. Prèviament l'haurem remullat.
Tot seguit incorporen els cigrons bullits i hi afegim aigua fins a cobrir. També hi podem posar un brou de verdures.
A part es fregeixen el espinacs i s'incorporen junt amb els ous durs uns moments abans de servir perquè acabi de lligar tot.
Notes
al sofregit hi podem posar mig got de vi blanc o unes gotes de vinagre
Comparteix aquesta recepta: