Cigrons amb bacallà i espinacs

Plat gustós de bacallà típic de Quaresma i de tot l'hivern.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Sofregit:

6 racions

Elaboració

En una cassola, posem cullerades soperes d'oli.
Fem el sofregit amb la ceba, all, tomàquet i julivert. Fet el sofregit afegim el bacallà esmicolat o esqueixat. Prèviament l'haurem remullat.
Tot seguit incorporen els cigrons bullits i hi afegim aigua fins a cobrir. També hi podem posar un brou de verdures.
A part es fregeixen el espinacs i s'incorporen junt amb els ous durs uns moments abans de servir perquè acabi de lligar tot.

30min

Notes

al sofregit hi podem posar mig got de vi blanc o unes gotes de vinagre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se