Goulash amb xampinyons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les patates a cubs grans al voltant d'1 i ½ cm, els xampinyons a quarts, i l'escalunya i el julivert ben fins.
Ratlla la pell de la llimona, prem una cullerada de suc i reserva.
Salta porcions de carn, a foc fort, en la mantega, cada una, aproximadament durant 3 minuts.
Assaona al gust.
Desgreixa amb paper absorbent de cuina el greix de fregir.
Agrega una mica de mantega, afegeix els xampinyons i l'escalunya i salteja durant 2 minuts.
Desglaça amb el brou i la crema, deixa bullir, afegeix les patates, i cuina a foc lent uns 15 minuts.
Afegeixi novament la carn i deixa que només s'escalfi.
Agrega el julivert, la ratlladura de llimona, el suc i barreja bé.
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se