Hamburgueses de bacallà

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar filets de bacallà toscament, barreja amb els cereals, la farina, l'ou i la mostassa.
Pica finament les herbes finament, i afegeix a la barreja, condimenta al gust, i pasta tots junts, fins que els ingredients formin una massa compacta.
Fes 12 pilotes i dóna la forma d'hamburguesa.
Fregeix en porcions, en l'oli, a foc suau, per cada costat durant uns 5 minuts.
Serveix amb una amanida i crema agra.

Notes

Pots substituir el bacallà dessalat per bacallà fresc o bé per un altre peix de carn ferma.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se