Risotto de pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica finament la ceba, talla el verd en anells i reserva.
Talla les pastanagues ben fines.
Sofregeix les cebes en la mantega i abans que comencin a prendre color, afegeix l'arròs i remena durant 2 minuts o fins que es torni transparent.
Aboca el vi en plena ebullició.
Afegeix les pastanagues, i dos cullerots de brou, remena sovint i quan lagí absorbit, afegeix de nou més brou, procurant que l'arròs quedi sempre cobert, continua afegint brou fins que l'arròs estigui cremós i al dente, aproximadament uns 20 minuts.
5 minuts abans de finalitzar la cocció, agrega la mantega o el mascarpone i els anells de les cebes.
Decora amb les fulles verdes de les pastanagues de manat.
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se