Nius de fideus amb col rissada i ou

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Talla la col en tires estretes.
Cou la pasta en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente. Aproximadament 3 minuts abans de finalitza el temps de cocció, afegeix la col, escorre i deixar refredar una mica.
Deixa que l'oli s'escalfi en una paella.
Amb una pinça d'espaguetis forma quatre nius de fideus.
Fregeix a foc mitjà els nius.
Aboca a cada niu un ou, cobreix, i a foc mitjà i fregeix durant uns 10 minuts.
Assaona i serveix immediatament.

Notes

Pots fer servir tallarines o espaguetis en compte de fideus


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se