Espàrrecs naturals verds a la planxa amb rulo de formatge de cabra amb ceba confitada
Ingredients
- Un manat d’espàrrecs verds naturals (mínim 12 uds)
- Dues rodanxes de formatge de cabra
- Un pot de ceba confitada casolana
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Aigua
Elaboració
Dels espàrrecs:
En una olla, hi posem aigua i una mica de sal.
Quan l’aigua bull, hi tirem els espàrrecs nets sencers. Deixem coure uns 5 minuts.
Els escorrem bé I els reservem.
En una planxa, hi posem una mica d’oli. Quan la planxa està ben calenta, hi posem els espàrrecs salpebrats. Els deixem coure, uns 3 o 4 minuts per costat (amb la vista es veu quan ja estan fets). Els reservem un parrell de minuts.
De la resta del plat:
A la mateixa planxa, encara calenta, hi posem les rodanxes de formatge i al costat la ceba confitada. Deixem coure 1 minut per costat, com la ceba que anem remenant.
Per montar el plat:
En un plat, fem dos grups de 6 espàrrecs cadascun i sobre una rodanxe de formatge amb la ceba confitada damunt.
Faig dos grups de 6 espàrrecs amb una rodanxe de formatge, perquè en poden menjar dues persones, segons què fem de segon plat.
Comparteix aquesta recepta: