Espàrrecs naturals verds a la planxa amb rulo de formatge de cabra amb ceba confitada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Dels espàrrecs:

En una olla, hi posem aigua i una mica de sal.
Quan l’aigua bull, hi tirem els espàrrecs nets sencers. Deixem coure uns 5 minuts.
Els escorrem bé I els reservem.
En una planxa, hi posem una mica d’oli. Quan la planxa està ben calenta, hi posem els espàrrecs salpebrats. Els deixem coure, uns 3 o 4 minuts per costat (amb la vista es veu quan ja estan fets). Els reservem un parrell de minuts.
De la resta del plat:
A la mateixa planxa, encara calenta, hi posem les rodanxes de formatge i al costat la ceba confitada. Deixem coure 1 minut per costat, com la ceba que anem remenant.

Per montar el plat:

En un plat, fem dos grups de 6 espàrrecs cadascun i sobre una rodanxe de formatge amb la ceba confitada damunt.
Faig dos grups de 6 espàrrecs amb una rodanxe de formatge, perquè en poden menjar dues persones, segons què fem de segon plat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se