Estofat a l'estil hongarès

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregeix en una cassola, durant uns 2 minuts, la cansalada, la ceba, l'all i el pebre vermell.
Agrega el pebrot a tires i la carn, assaona amb el comí picat, tapa i deixa coure a foc lent durant 20 minuts.
Agrega la choucrute , barreja amb la carn, i afegeix el brou, tapa i cuina a foc lent uns 40 minuts, remena de tant en tant.
5 Minuts abans d'acabar la cocció, afegeix la meitat de la crema fresca.
Remena la resta de crema, fins que estigui suau i acompanya en servir el plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se