Crema de carbassa amb trompetes de la mort, foie i pernil de gla

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la crema de carbassa:

Resta d’ingredients:

2 racions

Elaboració

De la crema de carbassa:

Posem aigua en una olla.
Tallem la rodanxa de carbassa per la meitat, la pelem i la tallem primer a tires i després a daus.
Retirem la part inferior i superior de la pastanaga, la pelem i tallem en rodanxes d'1 centímetre.
Netegem el porro i el tallem a rodanxes.
Pelem la patata i la tallem a daus .
Introduïm tots els ingredients anteriors a l’olla, hi afegim una mica d’oli i sal.
Tapem l’olla i ho deixem coure durant 25 minuts a foc mitjà.
Passat aquest temps, ho triturem amb la batedora elèctrica fins que quedi una crema homogènia. La reservem en un bol.

Per acabar el plat:

Mentre, es fa la crema de carbassa, escorrem les trompetes del pot de conserva.
En una paella amb una mica d’oli, saltem les trompetes i quan estan daurades , les tirem al bol on hi ha la crema de carbassa.
També, fem encenalls petits amb el foie i amb el pernil de gla.
Tirem els encenalls de foie i pernil de gla en el bol.
Tot això ho fem mentre es cou la crema de carbassa.
Ho remenem tot bé i ho servim tèbi (que no cremi).

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se