Calamars farcits de carn picada i les seves potes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la picada:

4 racions

Elaboració

Posem en un bol les potes dels calamars picadetes, la botifarra sense pell, les carns picades, la sal i el pebre.
Ho barregem bé amb una forquilla.
Farcim els calamars i els tanquem amb un escuradents.
En una cassola amb una mica d'oli, sofregim el tomàquet de conserva.
Quan estigui dauradet, hi afegim els calamars farcits i ho deixem daurar durant uns 2 minuts.
Posem l'aigua i ho deixem coure durant uns 5 minuts.
Mentre, per fer la picada, posem en un morter el pa torrat, els alls, el julivert picat, les ametlles i les avellanes.
Ho triturem tot amb la mà de morter.
Quan la cassola dels calamars arrenqui el bull, hi afegim la picada, ho remenem bé i ho deixem coure durant 25 minuts més.
Rectifiquem de sal i pebre i ho tornem a remenar.
Per acabar, emplateu els calamars (un per persona) i el salsem amb el suc de la cocció.
Ja es pot servir el plat.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se