Rap amb gambes i escamarlans

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Passem per aigua, salpebrem i enfarinem els talls de rap.
Posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva i, quan sigui calent, hi fregim els talls de rap enfarinats, deixant-los una mica crus. Els reservem.
A la mateixa cassola, fem un sofregit de ceba trinxada ben petita, i quan estigui gairebé cuita, hi incorporem el tomàquet ratllat i deixem coure bé el sofregit fins que quedi ben concentrat.
Incorporem el vi blanc al sofregit i deixem reduir bé l'alcohol. Un cop fet el sofregit i reduït el vi, hi incorporem de nou els talls de rap i hi posem el brou de peix i el manat d’herbes aromàtiques (totes embolicades juntes per donar gust). Ho deixem coure 5 minuts a foc suau.
En una paella, amb una mica d’oli, saltem les gambes i els escamarlans.
Els posem a la cassola amb el rap. Ho deixem coure 3 o 4 minuts més.
Ja es pot servir el plat.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se