Bacallà amb ceba caramel·litzada i mongetes seques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la seva caramel.litzada:

4 racions

Elaboració

De la ceba caramel·litzada:

Tallem la ceba a juliana ben fineta.
En una paella posem a escalfar la mantega i tot seguit ja hi podem afegir la ceba i el sucre tot junt. Baixem el foc i ho deixem coure.
Primer deixarà anar l'aigua i després s'anirà coent a poc a poc. S'ha de deixar coure a foc mig i lentament. Es necessta quasi 1 hora.
Al final s'observa com es forma la salsa caramel·litzada.

Del bacallà:

Mentre, fem la ceba.
Enfarinem el bacallà i en una paella amb oli el fregim. Quan està mig fregit, uns 10 minuts, el posem en una cassola.
Afegim a la cassola la ceba caramel·litzada i deixem que cogui junt uns 5 minuts.
Finalment, hi posem les mongetes amb una mica del suc de coure-les. Deixem que vagi coent tot junt uns 5 minuts més a foc lent. Ha de fer xup xup uns 5 minuts.

Per emplatar:

En un plat, hi posem un llom de bacallà per persona amb la ceba caramel·litzada i les mongetes seques.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se