Truita de bacallà

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella

Elaboració

Peleu la ceba ben petita.
Feu el mateix amb els alls.
Poseu una paella al foc amb un raig d'oli.
Quan sigui calent, poseu-hi la ceba i els alls picats i deixeu-los sofregir lleugerament.
Tot seguit, afegiu el bacallà dessalat, ben petitet i espremut.
Deixe-ho coure un minut perquè quedi una mica sec.
Trenqueu els ous en un bol i deixeu-los amb un pols de sal.
Tireu-los a la paella i deixeu quallar la truita com de costum, que quedi sucosa.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se