Pollastre farcit

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

8 racions

Elaboració

Es neteja be el pollastre seli posa sal i pebre per dintre ,s'agafa la car magra i esfà a daus i la cansalada i es pasa per la paella i quan està una mica rossa es posa dintre del pollastre i tambe la botifara junt amb panses prunes i pinyos i es cus per que no espugi es capa resde dintre del pollastre.
Es agafa el pollastre per fora se li posa llarg de porc i el pebre i es posa a la cassola i seli dona unas quantes voltes i quan està una mica rosset seli posa la ceba tallada i la tomaque, al cap de un rató se litira el conyac el vi ranci i el manat de herbes.
Quan el tenim al frorn mitg hore li tirarem un cullaró de brou per que es cogui be i anirem repetin tres o quatre begades mentres n'estigui cuit.
Amb una cassola de banda posaremt les prunes i les panses els pinyos l'orellanes i les pomas que farem a trossos a coure no i pensabè que les panses punes i orellanes san de posar amb remull amb vi i aquets vi es el que farem servi per coure i al final posaremt els pinyos.
Trauremt la ceba i la tomaquet de la cossola i colarem el oli que haura que dat i u pasaremt pel colado xines per que no quedi cap brosa .
Posaremt el pollastre amb una bandeja i litreurem al que aviam posat per que nose l'escapires i està lles per portar a la taula.
Amb un vol de banda posaremt les panses prunes orellanes pinyos i la poma per posarne un parell de cullaradas acupanyan el pollastre.

2h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se